Manual SuiteCRM – Administrar comptes d’usuari

Administrar comptes d’usuari

Hi ha moltes opcions de configuració disponibles per als usuaris una vegada que inicien sessió en el sistema. Pot modificar les seves preferències fent clic al seu nom a la secció superior dreta del menú de navegació.

Fitxa de perfil d’usuari

Una vegada que hagi fet clic per accedir a les seves preferències, se li dirigirà a la pestanya “Perfil d’usuari” que li brinda una descripció general de les seves credencials, com a nom d’usuari, nom, cognom, títol, etc.

Pestanya Contrasenya

En fer clic a la pestanya ‘Contrasenya‘, permet canviar la contrasenya del seu compte d’usuari. Per canviar la contrasenya, especifiqui una nova contrasenya i confirmi la nova. Es recomana que les contrasenyes siguin segures. El requisit mínim recomanat és un caràcter en majúscula, un caràcter en minúscula, un caràcter numèric i una longitud mínima de la contrasenya de 8 caràcters.

Si ha oblidat la seva contrasenya i no pot iniciar sessió, pot utilitzar la funcionalitat de contrasenya oblidada.

Llengüeta avançada

La pestanya Avançat li proporciona les preferències que va establir durant el procés de l’assistent d’usuari. Això li dóna la possibilitat de canviar qualsevol de les seves preferències d’usuari, si hi va haver algun error o si cal modificar-les en una data posterior.

Restablir les preferències dels usuaris

Pot restablir les seves preferències d’usuari a la configuració per defecte del sistema fent clic al botó “Restablir preferències d’usuari” en el seu perfil.

En fer clic al botó, se us demanarà si voleu restablir les seves preferències d’usuari amb el següent missatge: “Està segur que desitja restablir totes les seves preferències d’usuari? Advertència: Això també el desconnectarà de l’aplicació“. A continuació, pot fer clic a “Accepta” o “Cancel·la” per actuar de forma adequada. Si seleccioneu ‘Accepta‘, es tancarà la sessió i haurà de tornar a iniciar sessió en l’aplicació SuiteCRM.

Restablir la pàgina d’inici d’un usuari

Podeu restablir la seva pàgina d’inici a la predeterminada del sistema fent clic al botó “Restablir pàgina d’inici” en el seu perfil. Això restablirà les preferències / dissenys del dashlet i del tauler de control al predeterminat del sistema.

En fer clic al botó, se us demanarà si voleu reiniciar la vostra pàgina d’inici amb el següent missatge: “Està segur que voleu reiniciar la vostra pàgina d’inici?“. A continuació, pot fer clic a “Accepta” o “Cancel·la” per actuar de forma adequada.

Deixa un comentari